Arcadia
Noi tehnici ecocardiografice, la Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Ecocardiografii avansate, în Policlinica Cicoarei
Din această lună, pacienții Arcadia pot beneficia de 3 noi tipuri de ecocardiografii performante: ecocardiografie tridimensională în timp real, ecocardiografie de stres și ecocardiografie de contrast.
Aflați detalii despre aceste tehnici avansate, efectuate cu unul din cele mai performante sisteme ecografice din lume, aici.
Mușcătura de căpușă - ce trebuie să știm?
Ieșirile în parc, excursiile la pădure și mersul desculț prin iarbă ne pot expune în această perioadă la temutele mușcături de căpușă. Cum trebuie să reacționăm în astfel de situații? Care sunt simptomele de alarmă?
Ne oferă toate informațiile necesare dr. Claudia Artenie, medic primar Dermatovenerologie, pe blog.
Excelență în ortopedie
Arcadia este cel mai important centru pentru artroscopie din regiunea Moldovei. Specialiștii centrului de Ortopedie - Traumatologie oferă diagnostic și tratament modern pentru problemele sistemului musculo-scheletal. Evaluare complexă, abordare multidisciplinară, centru integrat de recuperare medicală.
Informații complete despre servicii și echipa medicală, pe site-ul nostru.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.