Arcadia
Cel mai sigur si sanatos inceput in viata
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Pachete de urmarire a sarcinii cu extrabeneficii
Pachetele de urmarire a sarcinii la Arcadia includ toate serviciile medicale necesare pe durata celor 9 luni, la un pret promotional fata de cel de lista. Confort deplin, 8 vizite medicale de urmarire a evolutiei sarcinii, reduceri preferentiale si extrabeneficii pentru primele luni de viata ale bebelusului!
Consulta toate detaliile pe site-ul Arcadia Mami.
Ce tip de nastere alegi?
Atat nasterea naturala, cat si nasterea prin cezariana au propriile particularitati si criterii de electie ce trebuie atent cantarite. Este o decizie importanta, ce va fi luata de viitoarea mama alaturi de medicul obstetrician.
Dr. Cristina Cacicovschi, medic specialist Obstetrica - Ginecologie, ne ofera mai multe informatii despre cele doua tipuri de nastere in urmatorul articol.
Diabetul zaharat gestational
Diabetul zaharat gestational este o afectiune ce implica riscuri majore asupra cresterii si dezvoltarii fatului. Modificarile profilului glicemic in timpul sarcinii si eventualele anomalii induse de aceasta boala pot fi insa depistate la timp.
Trateaza pe larg acest subiect dr. Demetra Tugurlan, medic specialist Pediatrie - Neonatologie, pe blogul Arcadia
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.