Arcadia
Fii informat, fii sanatos!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Electroencefalograma, o investigatie neurologica avansata
Electroencefalografia (EEG) este la momentul actual una din cele mai actuale si complexe tehnici de explorare a creierului, cu o larga aplicabilitate in neurologie, psihiatrie, terapie intensiva, neurochirurgie si neurofiziologie.
Aceasta investigatie poate fi efectuata in reteaua Arcadia, sub atenta observatie a medicului neurolog specializat in EEG. Toate detaliile, pe site-ul Arcadia, aici.
„Lipsa” de calciu - cum o tratam?
Calciul este un micronutrient esential in buna functionare a organismului nostru. Carenta sau „lipsa” de calciu poate fi tratata cu succes prin ajustarea dietei si administrarea suplimentelor.
Despre cauzele hipocalcemiei si optiunile de suplimentare, aflam mai multe de la dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie, in urmatorul articol.
Durerea cronica musculoscheletala
Atunci cand durerea persista mai mult de 3 luni, este continua, recurenta sau are o intensitate ce afecteaza starea de bine si activitatea de zi cu zi, se poate vorbi despre durere cronica. Ce este de facut?
Dr. Mihaela Beatrice Balan, medic primar Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie descrie pe larg optiunile terapeutice si ofera sfaturi utile pe blog.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.