Arcadia
CardioPack - grija pentru inima ta
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
CardioPack - pachete de diagnostic si tratament cardiovascular
E simplu sa ai parte de ingrijirea medicala de care ai nevoie. La Spitalul de Cardiologie Interventionala Arcadia poti beneficia de pachete de servicii medicale standardizate pentru cele mai frecvente afectiuni cardiovasculare. Diagnostic, tratament, spitalizare in conditii premium si atentia pe care o meriti.
Consulta pe site avantajele incluse in pachetele CardioPack!
Durerea in piept - ce e de facut?
Durerea in piept este unul din cele mai frecvente simptome care ne alarmeaza atunci cand apar. E bine sa stim ca exista numeroase cauze care pot provoca aceasta senzatie. In timp ce unele dintre acestea sunt banale, altele reprezinta urgente medicale majore, ce impun o evaluare medicala cat mai prompta.
Dr. Maria Gavrilas, medic primar Cardiologie si Medicina Interna, explica in detaliu tot ce trebuie sa stim despre durerea in piept, pe blogul Arcadia, aici.
Tratamentul cu noile anticoagulante orale
Tratamentul anticoagulant poate fi prescris pentru o perioada limitata de timp sau pentru toata viata, atunci cand exista pericolul formarii de cheaguri. Anticoagulantele orale de generatie noua au inlaturat neajunsurile medicamentelor cumarinice si au adus o serie de beneficii remarcabile.
Despre avantajele noilor anticoagulante orale, puteti citi in urmatorul articol semnat de dr. Viorica Dobreanu, medic primar Cardiologie.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.