Arcadia
Pentru sanatatea copilului tau!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Sindromul de malabsorbtie si diareea cronica
Disconfortul abdominal persistent, episoadele de diaree care nu se vindeca complet in 7 zile si deficitul de crestere din cauze necunoscute sunt cateva din semnele ce ar putea indica prezenta sindromului de malabsorbtie.
Dr. Irina Elena Ciobotaru, medic primar Pediatrie, explica in ce fel poate fi abordata diareea cronica a copiilor si cum se trateaza, pe blog.
Ecografia la copii - ce trebuie sa stim
Ecografia este o investigatie neinvaziva, ce permite diagnosticul in timp real, fiind frecvent utilizata in diagnostic, gratie numeroaselor sale avantaje.
Cum se desfasoara ecografia in cazul copiilor si de ce aspecte trebuie sa tina cont parintii in pregatirea acestora pentru ecografie? Aflati de la dr. Alina Sichirliev, medic specialist Pediatrie, in urmatorul articol.
Card Plus - avantaje la fiecare vizita medicala
Cardul de discount Arcadia Plus ofera reduceri garantate pentru un numar nelimitat de servicii (consultatii, explorari, analize medicale, tratamente injectabile, imunizari) timp de 1 an! Costuri mai mici, avantaje mai multe.
Consulta beneficiile de care te poti bucura si rezerva cardul direct pe site.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.