Arcadia
Cel mai sigur si sanatos inceput in viata
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Pachete de urmarire a sarcinii cu extrabeneficii
Pachetele de urmarire a sarcinii la Arcadia includ toate serviciile medicale necesare pe durata celor 9 luni, la un pret promotional fata de cel de lista. Confort deplin, 8 vizite medicale de urmarire a evolutiei sarcinii, reduceri preferentiale si extrabeneficii pentru primele luni de viata ale bebelusului!
Consulta toate detaliile pe site-ul Arcadia Mami.
Alimentatia in timpul sarcinii
O alimentatie sanatoasa si echilibrata este esentiala in timpul sarcinii, avand beneficii directe asupra starii de bine a mamei, cat si in dezvoltarea armonioasa a fatului. Care sunt necesitatile nutritive sporite in aceasta perioada si ce alimente trebuie evitate?
Aflam raspunsurile pe blogul Arcadia.
Ce tip de nastere alegi?
Atat nasterea naturala, cat si nasterea prin cezariana au propriile particularitati si criterii de electie ce trebuie atent cantarite. Este o decizie importanta, ce va fi luata de viitoarea mama alaturi de medicul obstetrician.
Dr. Cristina Cacicovschi, medic specialist Obstetrica - Ginecologie, ne ofera mai multe informatii despre cele doua tipuri de nastere in urmatorul articol.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.