Arcadia
Solutii de sanatate adaptate nevoilor tale
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Testari alergologice gratuite, la Arcadia
Aproximativ 25% dintre persoane sufera de o alergie care le afecteaza calitatea vietii, le limiteaza activitatile si le impiedica sa se bucure cu adevarat de fiecare zi. Cunoaste-ti alergia si nu o lasa sa te controleze! La Arcadia, persoanele asigurate pot beneficia de testare alergologica gratuita pentru o gama vasta de alergene.
Informatii suplimentare si detalii, pe site-ul nostru.
Pachete chirurgicale cu decontare CAS
Centrul de specialitati chirurgicale Arcadia abordeaza o gama larga de afectiuni, fiind asigurate interventii chirurgicale dintre cele mai complexe, prin metoda clasica sau laparoscopica. Circuit medical eficient, 5 sali de operatie cu dotari de exceptie, 4 unitati ATI, peste 70 de tipuri de operatii si pachete integrate cu decontare CAS!
Consulta tarifele in sectiunea de oferte speciale a site-ului Arcadia!
Alege abonamentul de sanatate potrivit
E reconfortant sa stii ca poti apela oricand la specialistii care au grija de sanatatea ta. Abonamentele de sanatate Arcadia pentru adulti iti asigura acces liber la consultatii pe toata durata anului, reduceri substantiale la investigatii, seturi gratuite de analize medicale si beneficii suplimentare in retea.
Parcurge ofertele Silver, Gold si Platinum si alege tipul potrivit pentru nevoile tale!
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.