Arcadia
Un copil sanatos, un copil fericit!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Abonamentul de sanatate Kids Junior
Copilaria este o perioada plina de descoperiri si aventuri, in care cei mici au nevoie sa exploreze in siguranta. Ca sa-i stii sanatosi, e bine sa ai sustinerea permanenta a unei echipe de profesionisti.
Abonamentele Arcadia Kids Junior iti ofera siguranta pe termen lung: consultatii gratuite de cate ori este nevoie, analize si investigatii incluse, reduceri importante si extrabeneficii.
Vezi aici toate avantajele!
Infectia cu Norovirus
Infectia cu Norovirus este extrem de contagioasa si provoaca varsaturi, durere abdominala, greata, diaree, alaturi de stari asemanatoare gripei. Copiii sunt printre cei mai predispusi la infectie, in cazul lor simptomele fiind mai severe, iar riscul - mai mare.
Aflati mai multe despre aceasta afectiune de la dr. Ana Pavel, medic specialist Pediatrie, in acest articol.
Apendicita acuta
Desi apendicita poate surveni la orice varsta, frecventa cea mai mare este intalnita la copii si adolescenti. Durerea difuza in partea dreapta a abdomenului, greata, lipsa poftei de mancare... sunt cateva din cele mai frecvente simptome.
Dr. Ana Maria Scurtu, medic primar Chirurgie pediatrica, va explica cum sa recunoasteti corect semnele apendicitei, in acest clip.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.