Arcadia
La Arcadia, frumusetea e de partea ta!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Ce trebuie sa stii despre remodelarea buzelor
Buze armonioase, bine definite, care subliniaza feminitatea - o dorinta cat se poate de realizabila! Injectarea cu acid hialuronic este o procedura ce poate asigura un aspect estetic, hidratat si plin al buzelor timp de pana la 18 luni.
Dr. Mirela Cherciu, medic primar Dermatovenerologie, ofera informatii detaliate despre procedurile de remodelare a buzelor, pe blog aici.
Ultimele zile de reduceri la tratamente estetice si dermatocosmetice
...Si daca ai citit articolul despre remodelarea buzelor, nu uita ca pana la finalul lunii februarie ai un pret special la injectarile cu acid hialuronic si la multe alte proceduri estetice: epilare definitiva IPL si laser, tratamente PRP, peeling superficial, skin-tightening, rejuvenare faciala ș.a.
Vezi reducerile Winter Glow de la Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia si programeaza-te aici.
Marirea sanilor prin transfer autolog de grasime, o alternativa la implaturile siliconice
Marirea sanilor prin transfer de grasime proprie este o interventie estetica considerata a fi ideala pentru femeile ce isi doresc un aspect imbunatatit al bustului, cu minimum de riscuri.
Poti afla mai multe despre aceasta interventie minim invaziva si fara cicatrici din articolul scris de dr. Gabriel Mazilu, medic specialist Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva si estetica, pe blogul Arcadia.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.