Arcadia
Winter Glow: reduceri la Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Preturi speciale la tratamente estetice si dermatocosmetice
Pana pe 29 februarie 2016, pacientele Arcadia au acces, prin campania Winter Glow, la reduceri de pana la 20% la proceduri si terapii estetice si dermatocosmetice: epilare definitiva IPL si Laser, remodelare faciala cu acid hialuronic, tratamente PRP, peeling superficial, skin-tightening si rejuvenare faciala.
Afla mai multe detalii despre campanie si fa o programare aici.
Programul Arcadia de sarbatori
In perioada Sarbatorilor de iarna, Spitalul Multidisciplinar Arcadia ramane deschis permanent, cu liniile de garda cunoscute: Pediatrie, Neonatologie, Obstetrica-Ginecologie si ATI.
Consulta programul special de functionare a tuturor centrelor medicale Arcadia aici.
Angina pultacee, o afectiune de sezon
Afectiune ORL frecventa in sezonul de iarna, angina pultacee este caracterizata de aparitia depozitelor albe de puroi la nivelul amigdalelor. Cauza inflamatiei este extrem de importanta, facand diferenta în stabilirea tratamentului corect. Dr. Raluca Olariu, medic specialist ORL, scrie despre acest subiect pe blogul Arcadia, aici.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.