Arcadia
Arcadia - Cu buna stiinta!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Quick Check - profilul sanatatii tale intr-o singura zi!
Iti poti verifica starea de sanatate eficient, rapid si la un pret excelent. Quick Check este un bilant complet de sanatate, adaptat varstei si nevoii fiecarui pacient, care se realizeaza intr-o singura zi. Pachetele includ consultatii multidisciplinare, seturi standard de analize de laborator si explorari de imagistica, grupate astfel incat sa conduca la o evaluare generala si avizata a starii de sanatate. Programeaza-te aici.
Arcadia News - nr. 12
Cititi aici numarul 12 al Ghidului de informare si educatie pentru sanatate Arcadia News, dedicat aniversarii a 5 ani de activitate medicala in reteaua Arcadia.
Arcadia News poate fi regasit in format print in toate centrele medicale Arcadia.
Injectia de frumusete
Dincolo de procedurile cosmetice ce asigura un efect pe termen scurt asupra calitatii pielii, corectia ridurilor si refacerea volumului facial pot fi obtinute prin tratament injectabil. Dr. Mirela Cherciu, medic primar Dermatovenerologie, ofera detalii despre beneficiile injectarii cu acid hialuronic pe blogul Arcadia.
Pana pe 31 august va puteti bucura de preturi promotionale la tratamente de rejuvenare, lifting si remodelare faciala. Detalii despre oferta, aici.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.