Arcadia
Arcadia - Cu buna stiinta!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Pedaleaza pentru sanatate la BikeVibe, pe 5 iulie!
Arcadia organizeaza duminica, 5 iulie, turul ciclist de agrement BikeVibe, editia a treia! Toate persoanele pasionate de sport si stil de viata sanatos sunt asteptate duminica, la 11:30, in Piata Palatului Culturii din Iasi.
La finalul cursei, biciclistii pot participa la tombola cu peste 140 de premii, in valoare totala › 21.000 lei! Detalii si inscrieri, pe site-ul Arcadia, aici.
Cafeaua - beneficii si efecte asupra sanatatii
Cafeaua este parte a ritualului de zi cu zi pentru milioane de oameni. Dr. Ingrid Gall, medic specialist Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, explica pe blogul Arcadia ce efecte are aceasta bautura asupra starii noastre de sanatate.
Va invitam sa cititi articolul, aici.
E timpul pentru frumusete!
15% reducere la terapii dermatologice avansate
Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia a pregatit pe perioada verii o oferta speciala la tratamentele de rejuvenare, corectare a ridurilor, lifting si remodelare faciala. Descoperiti aici preturile promotionale, precum si mai multe informatii despre proceduri. Oferta valabila pana pe 31 august.
Pentru a descarca aplicatia Arcadia, intra in Google Play sau App Store
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.