Arcadia
Arcadia - Cu buna stiinta!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Fiti la curent cu „Sfatul de sanatate”, noua rubrica Arcadia
Medicii Arcadia ofera zilnic „Sfatul de sanatate” in cadrul principalului jurnal de stiri al televiziunii locale Tele M, de la 18.30, rubrica in care sunt dezbatute subiecte de sanatate de interes general.
Va invitam sa urmariti inregistrarile pe blogul Arcadia, in sectiunea cu acelasi nume.
„Invata sa fii sanatos” cu dr. Constantin Rusu, medic specialist Medicina Interna, Arcadia
Incepand din luna februarie, puteti regasi pe blogul Arcadia o noua rubrica utila, „Invata sa fii sanatos” cu dr. Constantin Rusu, medic specialist Medicina Interna, Arcadia. Dr. Constantin Rusu va intampina in fiecare saptamana cu articole medicale pe intelesul tuturor, ce raspund celor mai frecvente curiozitati si nelamuriri in materie de sanatate.
Puteti accesa sectiunea aici.
Vertijul neurologic - un motiv frecvent de prezentare la medic
Vertijul se numara printre primele 10 acuze in departamentul de urgenta. Desi cel mai adesea nu este corelat cu probleme grave de sanatate, vertijul poate semnala, in unele cazuri, tulburari neurologice importante.
Cititi articolul semnat de dr. Alina Iacobescu, medic specialist Neurologie, Arcadia, pentru a afla informatii medicale detaliate despre vertij, aici.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.