Arcadia
Arcadia - Alege sa fii sanatos!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Programul Arcadia in perioada de sarbatori
Spitalul Arcadia ramane deschis permanent in perioada sarbatorilor de iarna, cu liniile sale de garda in Pediatrie, Neonatologie, Obstetrica-Ginecologie si ATI.
Intrati aici pentru a vedea programul tuturor unitatilor din reteaua medicala Arcadia in urmatoarele doua saptamani.
Planifica-ti sanatatea in 2015
Dorintele cu care pasim in noul an includ mereu si grija pentru sanatate. In 2015, alege pachetul de evaluare Arcadia Quick Check - este cea mai buna solutie de a-ti verifica rapid, simplu si usor starea de sanatate, ca sa te poti intoarce linistit la preocuparile de fiecare zi.
Intrati aici pentru a afla ce analize, consultatii si investigatii sunt incluse in pachetele Quick Check, structurate pe categorii de gen si varsta.
Cand e necesar consultul cardiologic?
E mai bine sa previi decat sa tratezi, spune o vorba celebra. Nimic mai adevarat, in special in cazul afectiunilor cardiovasculare, principala cauza de deces prematur in Europa.
Aflati aici totul despre planificarea optima a consultatiei de cardiologie, despre factorii de risc si simptomele ce nu trebuie ignorate.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.