Arcadia
Arcadia - Alege sa fii sanatos!
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Martie - luna imagisticii medicale la Arcadia
Pana la sfarsitul lunii martie, beneficiati de 25% reducere pentru ecografii, radiografii, mamografii si osteodensitometrii.
Cititi aici care sunt termenii si conditiile ofertei si cum puteti beneficia de ea.
Maternitatea Arcadia - Sanatate pentru mama si copil!
Abonament de sanatate gratuit pentru bebelus
Noile pachete de nastere ale Maternitatii Arcadia includ acum gratuit si primul abonament de sanatate al bebelusului, cu toate serviciile medicale necesare pana la varsta de 1 an.
Intrati aici pentru a afla totul despre abonament si despre celelalte facilitati oferite de Maternitatea Arcadia.
Embolizarea de fibrom uterin - nou la Arcadia
Pacientele diagnosticate cu fibrom uterin au acum o noua solutie de tratament. Moderna, minim invaziva, cu avantajul de a implica perioade scurte pentru internare si recuperare, embolizarea de fibrom uterin este o procedura de radiologie interventionala care ofera numeroase beneficii pentru pacienta si sanatatea ei.
Cititi aici totul despre embolizarea de fibrom uterin.
Alege Arcadia - Alege sa fii sanatos!
Arcadia a lansat noua sa campanie de comunicare pentru anul 2014, sub sloganul "Alege sa fii sanatos!", si militeaza pentru preventie si viata responsabila.
Aflati aici care sunt argumentele noastre si ce facem in 2014 pentru a promova principiile conduitei profilactice si pentru a va ajuta sa fiti mai sanatosi.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.