Arcadia
Arcadia - profita de promotiile si campaniile noastre
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Cum suna lumea pentru tine?
Discount pentru evaluari ORL
Pana la mijlocul lunii februarie, Centrul Medical Arcadia Sararie ofera pachete de diagnostic auditiv cu pret redus, accesibile pentru adulti si copii, cu sau fara bilet de trimitere.
Pachetele medicale au scopul sa previna sau sa diagnosticheze timpuriu deficientele de auz si includ o consultatie ORL complexa si o audiograma sau o timpanograma, dupa caz. Discountul oferit ajunge pana la 50% din pretul de lista al serviciilor din pachet.
Cititi aici continutul promotiei si ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de oferte.
Tratamentul care invinge timpul, la A-Beauty Open Days
50% reducere pentru o sedinta Intraceuticals
Ati auzit de Intraceuticals, tratamentul care invinge timpul? Acum puteti sa-l testati pe propria piele, la numai jumatate de pret, in campania de tip „porti deschise” organizata de Arcadia. Aveti timp sa va decideti pana la 14 februarie, insa e bine sa va grabiti, locurile sunt limitate.
Daca sedinta promotionala va convinge si achizitionati un pachet complet de tratament Intraceuticals, care include 6 sedinte si un pachet de produse de ingrijire pentru acasa, Arcadia va ofera cadou un tratament prin radiofrecventa. In plus, intrati automat in tombola A-Beauty si puteti castiga prin tragere la sorti o rochie de designer.
Cititi aici pentru a vedea cum puteti profita de aceasta ocazie.
Ochi buni... de copil. Screening oftalmologic gratuit
Pana la data de 15 martie, medicii oftalmologi Arcadia deruleaza o campanie gratuita de screening pentru copiii cu varsta intre 2 si 4 ani, pentru a depista eventuale afectiuni oculare cu evolutie „tacuta”.
La varste mici, copiii nu pot indica singuri faptul ca au o deficienta vizuala si de cele mai multe ori nici nu sunt constienti de acest lucru. In scop de preventie, fie pentru a primi o confirmare ca totul este in regula, fie pentru a depista la timp existenta unei probleme, toti copiii care nu prezinta in mod evident o afectiune oftalmologica trebuie sa faca o evaluare de specialitate, incepand cu varsta de 2 ani. Acest lucru este acum posibil la Arcadia, in mod gratuit, serviciile de screening fiind oferite la Centrul Medical Arcadia Sararie.
Cititi aici cum puteti sa va aduceti copilul la o evaluare oftalmologica gratuita, cu performantul aparat PlusOptix.
Parerea ta conteaza pentru noi
Iti multumim pentru feedback!
Indiferent daca ai fost sau nu pacient Arcadia, parerea ta despre noi conteaza si o asteptam cu mare interes.
In doar cateva minute consumate din timpul tau – efort pe care il apreciem cu adevarat – te rugam sa completezi chestionarul de opinie de mai jos si sa ne spui ce stii despre Arcadia si cum putem sa raspundem mai bine nevoilor si asteptarilor tale. Iti multumim pentru ajutor si promptitudine!
Deschideti aici chestionarul de opinie Arcadia.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.