Arcadia
Arcadia - cursuri interactive pentru gravide, in orasele Moldovei
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Caravana A-Baby ajunge toamna aceasta in orasele Moldovei
Dupa mai multe editii de succes ce au reunit peste 300 de participante din Iasi, cel mai bun curs interactiv dedicat femeilor insarcinate strabate orasele Moldovei, sub forma unei inedite caravane educationale. Viitoarele mamici sunt invitate sa afle totul despre sarcina, nastere si rolul de parinte, intr-o intalnire relaxanta si plina de surprize cu echipa de specialisti Arcadia ce include medici obstetricieni, medici neonatologi, kinetoterapeuti si psihologi.
Cursul interactiv A-Baby este ocazia perfecta pentru ca mamicile sa primeasca informatii avizate, sfaturi si indrumare, astfel incat sa se pregateasca in liniste si cu incredere pentru cel mai frumos eveniment din viata.
Caravana A-Baby va include o suita de 5 cursuri in orasele Piatra Neamt, Vaslui, Suceava, Bacau si Botosani, in perioada 18 octombrie - 22 noiembrie. Intalnirile vor avea loc vinerea, in intervalul orar 16:30-19:00, in locatii centrale si bine cunoscute in fiecare localitate.
Alaturi de partenerii sai, Arcadia va oferi cadouri fiecarei participante si, pentru cele mai norocoase, va organiza o tombola A-Baby cu premii atragatoare la fiecare editie. Premiul cel mare al intregii caravane, pentru care toate participantele din cele 5 orase vor avea sanse egale de castig, va fi o nastere gratuita la Maternitatea Arcadia.
Prima editie A-Baby va avea loc la Piatra Neamt, in ziua de vineri, 18 octombrie, ora 16:30, la Hotel Central Plaza.
Cititi aici totul despre continutul cursului interactiv A-Baby si despre procedura de inscriere si participare.
Angioplastii cu 15% reducere, numai la Arcadia
Pana la sfarsitul anului 2013, pacientii beneficiaza de 15% reducere pentru efectuarea unei angioplastii in cadrul Spitalului de Cardiologie Interventionala Arcadia - metoda cea mai moderna de tratament pentru infarctul de miocard, angina pectorala si alte afectiuni grave cauzate de stenoza arteriala.
Pe scurt, angioplastia consta in introducerea unui cateter printr-o artera si avansarea pana la locul in care circulatia sangelui este ingreunata sau intrerupta, dupa care se realizeaza dilatarea vasului cu o sonda cu balonas si se monteaza unul sau mai multe stenturi ce au rolul de a preveni reocluzia vasului.
Cititi aici totul despre metodele interventionale de diagnostic si tratament in stenozele arteriale, iar aici gasiti detaliile ofertei speciale cu 15% reducere pentru angioplastii.
Tratamente moderne pentru petele pigmentare ale tenului
Melasma este o afectiune caracterizata prin aparitia la nivelul fetei sau gatului a unor pigmentatii maronii sub forma de pete sau placi. Desi cauza exacta a melasmei nu e cunoscuta, diversi factori genetici predispozanti, expunerea solara cu protectie inadecvata sau un profil hormonal particular sunt elemente ce pot influenta aparitia petelor pigmentare.
Melasma nu reprezinta o amenintare pentru sanatate, insa are efecte nedorite in plan estetic, provocand disconfort si nemultumiri si devenind de multe ori motivul pentru care pacientul ajunge in cabinetul dermatologului. Vestea rea este ca afectiunea are o tendinta foarte redusa de remisiune spontana. Vestea buna este ca numeroase tratamente si tehnologii performante, disponibile astazi in centrele moderne de dermatologie, ofera solutii avansate de tratament si pot fi de ajutor pentru uniformizarea tenului si refacerea luminozitatii sale.
Cititi aici totul despre cauzele, caile de preventie si tratamentul modern al melasmei, solutii disponibile in Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.