Arcadia
Arcadia - 15% reducere la angioplastii
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Angioplastii cu 15% reducere, numai la Arcadia
Pana la sfarsitul anului 2013, pacientii beneficiaza de 15% reducere pentru efectuarea unei angioplastii in cadrul Spitalului de Cardiologie Interventionala Arcadia - metoda cea mai moderna de tratament pentru infarctul de miocard, angina pectorala si alte afectiuni grave cauzate de stenoza arteriala.
Pe scurt, angioplastia consta in introducerea unui cateter printr-o artera si avansarea pana la locul in care circulatia sangelui este ingreunata sau intrerupta, dupa care se realizeaza dilatarea vasului cu o sonda cu balonas si se monteaza unul sau mai multe stenturi ce au rolul de a preveni reocluzia vasului.
Cititi aici totul despre metodele interventionale de diagnostic si tratament in stenozele arteriale, iar aici gasiti detaliile ofertei speciale cu 15% reducere pentru angioplastii.
Pregateste-ti copilul pentru gradinita sau scoala
Asigura-te ca noul an scolar incepe fara probleme de sanatate pentru copilul tau si include in pregatirile pentru prima zi de gradinita ori scoala o vizita la medic.
Alege pachetul de sanatate Arcadia Bobocel, care cuprinde toate investigatiile necesare copilului inainte sa sune clopotelul, la un discount de aproximativ 50% fata de preturile de lista ale serviciilor incluse: exudat faringian, coprocultura, examen coproparazitologic, consultatie de Pediatrie, fisa medicala cu rezultate, concluzii si recomandari.
Aflati aici mai multe detalii despre utilitatea investigatiilor efectuate si despre cum puteti solicita pachetul de sanatate Arcadia Bobocel.
Fascinatia Yon-Ka - o calatorie in lumea aromelor
Yon-Ka, celebrul brand premium de produse fito-aromo-terapeutice care face furori in intreaga lume, este acum accesibil si pentru locuitorii din regiunea Moldovei. Incepand din aceasta vara, Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia a introdus tratamentele Yon-Ka in portofoliul sau, fiind primul centru de profil din Moldova care lucreaza cu aceste produse unice, special destinate celor mai exigenti si mai rafinati cunoscatori.
O calatorie in tara armoniei, a echilibrului si a plenitudinii. O calatorie intr-o lume a aromelor si a ritualurilor senzoriale, care isi trag seva din natura si din savoir-faire-ul unui laborator de elita. Asa ar putea fi descrise pe scurt tratamentele dermatocosmetice ce utilizeaza produsele profesionale Yon-Ka, avand la baza ingrediente active din uleiuri esentiale, extracte de plante, acizi de fructe si elemente marine.
Sub mana specialistilor dermatologi, promisiunea Yon-Ka este ferma: o frumusete naturala si stralucitoare, un ten sanatos si echilibrat, rezultate durabile si vizibile imediat.
Faceti aici o incursiune in universul dermatocosmetic Arcadia, locul in care stiinta medicilor si fascinatia Yon-Ka lucreaza impreuna.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.