Arcadia
NOU la Arcadia!
Cardiologie interventionala in sfera pediatrica
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Prima procedura de cardiologie interventionala in sfera pediatrica realizata la Arcadia
O spectaculoasa procedura de cardiologie interventionala a reparat inima unei adolescente de 15 ani, oferindu-i sansa sa duca o viata normala si lipsita de riscuri. S-a intâmplat la Arcadia, in luna iunie, si a fost prima astfel de interventie la un pacient minor realizata de echipa spitalului privat iesean.
Prin aceasta operatie, Arcadia deschide noua sa activitate de cardiologie interventionala in sfera pediatrica, intrând astfel in lista extrem de scurta a centrelor medicale românesti spre care se pot indrepta, uneori cu o ultima speranta, numerosii copii si tineri care se confrunta cu o patologie cardiovasculara.
Aflati mai multe despre prima procedura de cardiologie interventionala in sfera pediatrica realizata la Arcadia, aici.
Sectia de ingrijiri paliative Arcadia - acum 59 lei/zi
Pacientii cu afectiuni cronice progresive, cu evolutie invalidanta, care necesita asistenta medicala permanenta si de lunga durata, beneficiaza la Arcadia de cele mai bune si complete servicii de ingrijire, tratament si supraveghere medicala continua, in conditiile specifice unui spital multidisciplinar modern si performant. Toate acestea, la standardele Arcadia si la un pret fara concurenta: doar 59 lei/zi!
Acest lucru inseamna servicii asigurate de cea mai buna echipa medicala, cazare in conditii excelente in rezerve cu 1 sau 2 paturi, acces la toate serviciile medicale disponibile in reteaua Arcadia, asistenta psihologica, sociala si spirituala si, prin existenta liniilor de garda permanente ale spitalului, printre care si cea de Anestezie-Terapie Intensiva, un grad sporit de siguranta in supravegherea medicala continua a pacientilor si in gestionarea momentelor dificile din evolutia lor. Pe scurt, tot ce este necesar pentru ameliorarea suferintei pacientului.
Aflati mai multe detalii despre Sectia de ingrijiri paliative Arcadia, aici.
Noile pachete de nastere Arcadia cu prelevare de celule stem inclusa - un singur pret, mai multe beneficii
Maternitatea Arcadia a lansat luna aceasta noi pachete de nastere, in care este inclusa prelevarea de celule stem. Prin aceasta completare a serviciilor sale, Arcadia vine in intâmpinarea nevoilor si dorintelor tinerelor familii, care sunt preocupate sa protejeze pe termen lung sanatatea copilului lor si care, in acord cu cercetarile actuale, vad in celulele stem o sansa de vindecare in peste 80 de boli grave ce pot aparea pe parcursul vietii. Pe lânga avantajele medicale, noile pachete de nastere ofera si avantajul unor importante reduceri de pret, astfel incât usureaza efortul financiar al familiei si faciliteaza accesul simultan atât la servicii medicale si de ingrijire impecabile pentru nastere, cât si la prelevare de celule stem.
Venirea pe lume a unui copil este un prilej de emotie si bucurie in viata familiei, dar si un moment de reflectie, in care viitorii parinti isi constientizeaza si asuma noile responsabilitati. Sanatatea copilului devine prioritatea absoluta. Pentru aceasta, Maternitatea Arcadia ofera resurse complete: servicii de urmarire a sarcinii si a evolutiei fatului, cele mai bune servicii medicale pentru nastere, tot ceea ce este necesar dupa nastere pentru sanatatea bebelusului, inclusiv solutii diverse pentru screeningul metabolic,
monitorizarea si evaluarea nou-nascutului, vaccinari etc. Acum, acestor servicii li se adauga prelevarea de celule stem, inclusa in pachetele de nastere, la un singur pret.
Aflati aici mai multe informatii despre noile pachete de nastere Arcadia cu prelevare de celule stem inclusa.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.