Arcadia
Arcadia - 3 ani de activitate
Noutati si initiative speciale marcheaza, in vara 2013, aniversarea Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Nasterea la Arcadia - un inceput perfect, sanatate pentru o viata
La Arcadia, pachete de nastere cu prelevare inclusa de celule stem
Venind in intampinarea nevoilor si dorintelor tinerelor familii, care vad in prelevarea de celule stem o sansa importanta la viata pentru viitorul copil si la tratamente revolutionare, Maternitatea Arcadia isi completeaza oferta de servicii si lanseaza o noua categorie de pachete de nastere, cu prelevare inclusa de celule stem, totul la un pret fara concurenta.
Oferta este una promotionala si este lansata de Arcadia in colaborare cu Cord Blood Center. Pachetele de nastere Arcadia-CBC, disponibile in 8 variante in functie de tipul nasterii si de tipul probelor biologice prelevate pentru celulele stem, ofera beneficiarilor reduceri de pret intre 1.700 si 2.000 de lei fata de valoarea totala insumata, la preturi de lista, a serviciilor primite - un avantaj deosebit, mai ales in perioada venirii pe lume a unui copil, perioada ce presupune oricum un efort financiar important pentru intreaga familie.
Aflati aici totul despre pachetele de nastere Arcadia-CBC cu prelevare inclusa de celule stem
Sub sloganul "Sanatatea vine la tine", caravana medicala Arcadia duce servicii gratuite de evaluare medicala in orasele Moldovei
In lunile iulie-septembrie 2013, reteaua medicala Arcadia deruleaza cea de-a treia editie a programului de tip caravana medicala "Sanatatea vine la tine", ajungand pe rand, in fiecare weekend, in orasele din intreaga regiune a Moldovei.
In fiecare locatie, echipa Arcadia va oferi servicii gratuite de evaluare a starii de sanatate pentru adulti si de evaluare a statusului ponderal la copii, precum si consiliere medicala cu privire la riscurile pentru sanatate, mai ales in sfere precum cardiologia sau diabetul. In plus, zilele de duminica vor fi dedicate si relaxarii, cei mici fiind invitati sa participe la atelierele creative pentru copii organizate alaturi de cortul Arcadia. O tombola cu cate 10 premii pentru fiecare localitate completeaza oferta caravanei Arcadia.
Aflati aici programul complet al caravanei medicale, detalii privind organizarea acesteia, precum si oferta de servicii gratuite asigurate in fiecare localitate, de catre echipa Arcadia.
Arcadia BikeVibe - cel mai frumos eveniment sportiv si de recreere al verii
Duminica, 14 iulie, iesenii sunt invitati sa pedaleze sub semnul sanatatii, in cadrul turului ciclist Arcadia BikeVibe. O ocazie perfecta de relaxare si socializare activa, de reamintire a faptului ca o viata echilibrata inseamna si miscare practicata in mod constant, precum si un prilej de a-ti incerca norocul la tombola evenimentului, dotata cu 50 de premii in valoare totala de 11.000 de lei.
Lansat sub sloganul "Pedaleaza, vibreaza, viseaza!", turul ciclist Arcadia BikeVibe isi propune sa devina un eveniment anual si un simbol al optimismului, increderii si libertatii de a avea visuri mari, reamintind tuturor cat de important este sa ne protejam sanatatea, facand miscare, gandind pozitiv si gasind timp, in programul aglomerat al vietii moderne, pentru clipe de relaxare si buna dispozitie. Gandeste-te la tine, la sanatatea ta, la viitorul tau - acesta e mesajul BikeVibe, imbratisat de altfel de sustinatorii generosi ai evenimentului: Raiffeisen Bank, Ispal, Rodotex, Club Armony, Moto-Velo-Sport, Bikes2go, Icar Tours si Asociatia de Turism Montan "Hai pe munte".
Detalii complete despre turul ciclist Arcadia BikeVibe, regulamentul si premiile evenimentului, aici.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.