Arcadia
NOU! - Sectie de ingrijiri paliative la Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Sectia de ingrijiri paliative de la Arcadia - conditii excelente de spitalizare si tratament pentru cei aflati in suferinta
Completand serviciile medicale de policlinica si spital disponibile pana acum, Arcadia a deschis o sectie de ingrijiri paliative, destinata celor care se confrunta cu boli cronice progresive ce produc disconfort, limiteaza activitatile zilnice si necesita asistenta medicala permanenta si de durata. Medicina paliativa are ca principal obiectiv asigurarea unei cat mai bune calitati a vietii pentru pacient si familia sa; ingrijirea se concentreaza asupra nevoilor medicale propriu-zise, incluzand atat tratament de preventie si control al durerii, cat si tratament curativ corespunzator, si acorda in acelasi timp o atentie deosebita nevoilor psihologice, sociale sau spirituale asociate cu starea de suferinta.
Sectia de ingrijiri paliative de la Arcadia are o capacitate de 18 locuri, repartizate in rezerve cu 1 sau 2 paturi, si ofera pacientilor conditii deosebite de ingrijire, tratament, supraveghere medicala si asistenta psihosociala. Cand boala nu mai raspunde la tratamentul curativ, cand ingrijirea bolnavului la domiciliu devine dificila sau depaseste disponibilitatile de timp sau de pricepere ale familiei, echipa multidisciplinara a sectiei de paliatie intervine cu stiinta, caldura si multiplele sale resurse pentru a oferi pacientului si familiei sale sansa de a parcurge in liniste, demnitate si siguranta etapa bolii progresive, amenintatoare de viata.
Aflati aici totul despre ingrijirea paliativa la Arcadia si despre facilitatile create pentru pacienti si familiile lor, iar aici cititi mai multe detalii despre acest domeniu medical.
Happy Beauty Hours -
reduceri de 40% pentru consultatii dermatologice, la Centrul Medical Arcadia Sararie
Iesenii pot beneficia de consultatii de dermatologie cu pret redus, in cadrul campaniei Happy Beauty Hours lansata de Centrul Medical Arcadia Sararie. Consultatiile sunt asigurate de dr. Petronela Cozma in fiecare zi de miercuri, intre orele 16:00-20:00.
Atentie, sezonul cald a inceput, iar temperaturile ridicate ne amintesc deja de zilele toride de vara. Asta inseamna o atentie sporita pentru protectia solara, dar si o mai mare preocupare pentru aspectul si sanatatea pielii. Daca nu ati facut-o pana acum, evaluarea dermatologica anuala merita programata fara intarziere. Iar daca aveti deja o afectiune cutanata cunoscuta, mai ales una care se agraveaza in conditii de soare, caldura, transpiratie excesiva, atunci intalnirea cu medicul dermatolog este cu atat mai necesara.
Aflati aici detaliile campaniei Happy Beauty Hours, perioada de derulare, precum si felul in care puteti beneficia de consultatiile cu 40% reducere.
Programul unitatilor medicale Arcadia in perioada sarbatorilor
In perioada zilelor libere nationale si a sarbatorilor de Paste, spitalul multidisciplinar Arcadia mentine programul de functionare non-stop, asigurand linii permanente de garda pentru Pediatrie, Neonatologie, Obstetrica-Ginecologie, ATI.
Unitatile Arcadia de tip policlinica isi mentin programul obisnuit de functionare, cu exceptia zilelor de 4, 5 si 6 mai, cand vor fi inchise.
Detalii despre programul de functionare al unitatilor Arcadia, in perioada 1-7 mai, aici.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.