Arcadia
NOU! - Screening medical gratuit la Arcadia, prin campania
"Nu face presupuneri, testeaza-te!"
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Doua saptamani de screening medical GRATUIT la Arcadia, pentru adulti si copii, in 4 specialitati
In perioada 18 - 30 aprilie, timp de doua saptamani, Arcadia ofera servicii gratuite de evaluare a starii de sanatate pentru copii si adulti, in specialitatile pediatrie, medicina interna, gastroenterologie si ORL. Scopul actiunii este depistarea precoce a unor afectiuni asimptomatice, generale sau specifice, precum anemia, imunodeficienta, tulburarile de nutritie, afectiunile metabolice, digestive sau hepatice, hipertensiunea arteriala, diverse tulburari de auz sau respiratorii, etc. Pentru fiecare sfera medicala investigata, pachetele de evaluare includ analize medicale sau investigatii, precum si consultatii medicale de specialitate.
In evaluarea generala a copiilor, screeningul se realizeaza pentru depistarea a trei tipuri de probleme medicale: anemie, imunodeficienta si tulburari metabolice sau de nutritie. De asemenea, copiii pot fi evaluati de catre medicul ORL, care utilizeaza audiometria sau rinofibroscopia pentru a verifica daca exista afectari ale auzului sau ale foselor nazale.
Adultii pot beneficia de evaluari complexe in sfera medicina interne, pot efectua un screening general sau unul specific pentru hepatita C, in sfera gastroenterologiei si, de asemenea, se pot adresa la randul lor medicului ORL pentru testari audiometrice sau fibroscopice.
Pot beneficia de serviciile gratuite de screening pacientii asigurati in sistemul national de sanatate, pe baza unui bilet de trimitere CJAS valabil, emis de medicul de familie. Programarile se fac prin Call Center 0232 920, numai in perioada 18 - 30 aprilie. Pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa beneficieze de oferta Arcadia, fiecare pacient poate opta pentru un singur pachet de evaluare gratuita.
Campania de screening medical gratuit "Nu face presupuneri, testeaza-te!" este o initiativa de responsabilitate sociala a retelei Arcadia.
Aflati aici componenta exacta a pachetelor de screening gratuit si numele medicilor inclusi in campania „Nu face presupuneri, testeaza-te!”.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.