Arcadia
NOU! - Chirurgie bariatrica la Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Cel mai avansat tratament al obezitatii - lansat la Arcadia, cu o promotie fara precedent
Incepand din luna aprilie, interventiile de chirurgie bariatrica prin tehnica Gastric Sleeve vor fi disponibile si pentru pacientii Arcadia. Spitalul privat iesean asigura toate resursele necesare si cele mai avansate conditii de ingrijire pentru persoanele care aleg aceasta solutie de tratament al obezitatii si al complicatiilor ei: o echipa multidisciplinara cu experienta si cu competente avansate in patologia obezitatii si in chirurgia bariatrica, un protocol complex de evaluare a pacientului si de pregatire a acestuia pentru operatie, o atenta ingrijire si sustinere in perioada postoperatorie, astfel incat beneficiile interventiei sa fie maximizate.
Debutul chirurgiei bariatrice la Arcadia se face sub semnul unei oferte fara precedent, menita sa usureze accesul pacientilor la acest tratament revolutionar, cu efecte extraordinare asupra vietii si sanatatii lor: primii trei pacienti care vor alege sa faca la Arcadia o operatie de tip Gastric Sleeve (gastrectomie longitudinala) vor beneficia de GRATUITATE completa pentru interventia propriu-zisa si pentru perioada de spitalizare, avand de achitat numai costul kit-ului bariatric si al protocolului preoperator.
Aflati aici totul despre chirurgia bariatrica si despre beneficiile sale, iar aici, cautati in lista completa de OFERTE SPECIALE sectiunea Chirurgie bariatrica, pentru a vedea detaliile promotiei Arcadia pentru primii 3 pacienti selectati pentru o interventie Gastric Sleeve.
Facilitati speciale pentru tratarea afectiunilor de col uterin - la Arcadia
Programul national de screening pentru cancerul de col uterin a adus numeroase paciente in cabinetele medicilor, pentru a face testul citologic Babes-Papanicolau si pentru a se documenta cu privire la patologia de col uterin. Numai in reteaua de screening a spitalului Arcadia, inscris in program inca de la lansarea acestuia in luna august a anului trecut, au fost evaluate pana in prezent peste 4.600 de femei. Reteaua Arcadia vine acum in intampinarea persoanelor care au descoperit semne de boala sau care au fost deja diagnosticate cu o afectiune a colului uterin, stabilind preturi reduse, pana la sfarsitul anului, pentru trei tipuri de proceduri terapeutice necesare in aceasta patologie: chiuretaje biopsice, excizii cu ansa diatermica LLETZ si conizatii de col uterin.
Pacientele beneficiaza de preturi accesibile si la serviciile de ambulatoriu de care au nevoie, adica la consultatii, analize de laborator si la investigatiile de tip videocolposcopie. O reducere suplimentara de 10% din pret este permisa prin talonul Arcadia Avantaj, disponibil exclusiv in cabinetele de medicina de familie partener Arcadia.
Ca un element aparte, pentru femeile care acorda preventiei atentia cuvenita si care efectueaza periodic o evaluare medicala de specialitate, Arcadia a creat pachetul FEMINA ce consta in consultatie OG si ecografie endovaginala/ transabdominala, pachet ce va fi disponibil in Centrul Medical Arcadia Sararie, in perioada aprilie – iunie 2013, la pretul promotional de numai 160 lei.
Aflati aici lista completa a facilitatilor pentru tratarea afectiunilor colului uterin la Arcadia, iar aici, cautati in lista completa de OFERTE SPECIALE sectiunea Obstetrica-Ginecologie, pentru a vedea detaliile promotiei lansate de Centrul Medical Arcadia Sararie.
Arcadia Quick Check - 2 ani de succes
Pachetul de evaluare medicala rapida creat de Arcadia in februarie 2011 este inca de la lansare produsul-vedeta al retelei, pentru preventie si supraveghere medicala. In acesti doi ani, aproape 4.000 de persoane au ales Arcadia Quick Check pentru a-si verifica starea de sanatate in mod rapid, simplu si eficient.
Organizat impecabil sub forma unui circuit medical multidisciplinar de numai cateva ore, avand o consistenta relevanta medicala, optim din punctul de vedere al raportului calitate/pret, bilantul de sanatate Arcadia Quick Check este calea cea mai buna de a trai linistit si de a planifica viitorul cu incredere, stiind ca sanatatea iti este protejata.
Cititi aici povestea unui produs medical de succes (si parerea medicilor despre el) si revedeti aici componenta pachetelor Quick Check pe grupe de varsta si gen, valabila pentru anul 2013.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.