Arcadia
Primul program de facilitati pentru tineret, campanii promotionale diverse, programe de consiliere medicala - iata doar cateva dintre noutatile inceputului de an, la Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Preturi fara precedent pentru epilarea definitiva, cu singurul laser Candela GentleYAG din Moldova
Cea mai noua campanie promotionala Arcadia ofera discounturi importante la procedurile laser de epilare definitiva pentru zonele fetei (buza superioara, barbie, perciuni). Demn de retinut este faptul ca Arcadia detine singurul laser Candela GentleYAG din Moldova, un echipament performant si modern, capabil sa rezolve trei tipuri de probleme: excesul de pilozitate, imbatranirea cutanata, leziunile vasculare. In sfera epilarii definitive, laserul Nd:YAG promite efecte rapide si durabile, rezultate mai bune decat tehnologia cu lumina intens pulsata (IPL), un numar mai mic de sedinte si evitarea efectelor adverse.
In promotia actuala, ce va dura pana la data de 31 mai, preturile unei sedinte laser pe o singura zona variaza intre 190 si 250 de lei, in functie de localizare, iar epilarea definitiva a intregii fete (3 zone) costa numai 490 de lei pe sedinta. Preturi fara concurenta, asa cum fara concurenta este si puterea unica a laserului Candela GentleYAG .
Aflati aici preturile promotionale pentru epilarea definitiva laser, in cadrul campaniei "Cand frumusețea straluceste", si verificati aici lista completa a tuturor facilitatilor oferite de Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia.
"Zilele Sanatatii Femeii" - 1-15 martie, Centrul Medical Arcadia Sararie
In luna in care toata lumea cauta flori si martisoare, Arcadia ofera femeilor un cadou care aduce sanatate: prin programul "Zilele Sanatatii Femeii", pacientele au acces la preturi reduse pentru consultatii si investigatii in cinci dintre cele mai importante specialitati medicale. Serviciile cu discount sunt oferite la Centrul Medical Sararie din reteaua Arcadia, in perioada 1-15 martie, iar reducerile variaza intre 20% si 42% fata de preturile de lista.
Pachetele de servicii medicale oferite pacientelor la pret promotional sunt destinate pentru investigarea patologiei genitale si de san, a celei digestive, precum si a problemelor din sfera oftalmologica sau ORL. Programarea la serviciile cu discount se va face in ordinea solicitarilor, in limita fondurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, 0232 920. Pacientele sunt rugate sa mentioneze ca doresc un serviciu cu discount din cadrul programului "Zilele Sanatatii Femeii".
Aflați aici lista completa a serviciilor cu pret redus oferite pacientelor in cadrul campaniei "Zilele Sanatatii Femeii" si revedeti aici beneficiile pachetelor de evaluare medicala rapida Arcadia Quick Check.
Arcadia a lansat primul sau program de facilitati pentru elevi si studenti
La inceputul lunii februarie, reteaua Arcadia a lansat primul sau program in beneficiul elevilor si studentilor. BeautyCOOL este o campanie de facilitati financiare prin care elevii si studentii, indiferent de varsta si de forma de invatamant, au acces la preturi reduse pentru cele mai importante servicii dermatologice.
Reducerile variaza intre 5% si 25% fata de preturile de lista si sunt valabile pentru 12 tipuri de proceduri dermatocosmetice, printre care se afla tratamente pentru cicatrici postacneice, sedințe de microdermabraziune si radiofrecventa tripolara, peelinguri, excizii de nevi periculosi sau tratamente faciale pentru acnee.
Aflati aici lista completa a serviciilor dermatologice cu pret redus pentru tineri, in cadrul campaniei BeautyCOOL, si revedeti aici articolul despre acnee semnat de dr. Mirela Cherciu.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.