Arcadia
S-a deschis
Centrul Medical Sararie,
cea mai noua policlinica din reteaua Arcadia
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Servicii medicale complexe, dotari moderne si facilitati pentru pacienti, in Centrul Medical Arcadia Sararie
Reteaua medicala Arcadia propune pacientilor sai din Iasi si din intreaga regiune a Moldovei o noua locatie in care pot beneficia de analizele, consultatiile si investigatiile pe care le doresc. Centrul Medical Sararie, deschis la inceputul anului in zona centrala a orasului, mizeaza pe aceleasi atuuri care au consacrat numele Arcadia in ultimii ani: oferta complexa de servicii medicale de ambulatoriu in circa 20 de specialitati, pentru adulti si copii, dotari si echipamente moderne, amenajari deosebite realizate pentru confortul pacientului si, mai ales, o echipa medicala de inalta tinuta.
Serviciile Centrului Medical Arcadia Sararie pot fi accesate cu reduceri de pret prin cardul de discount Arcadia Plus si prin abonamentele de sanatate Arcadia pentru companii sau pentru persoane fizice. Informatiile si programarile pentru noua policlinica Arcadia se fac tot prin intermediul platformei Call Center: 0232 920.
Aflati aici lista completa de specialitati medicale si chirurgicale disponibile in Centrul Medical Sararie, precum si detalii legate de locatia si programul policlinicii, si revedeti aici beneficiile cardului de discount Arcadia Plus.
NOU! - Cursuri de psihologie in oferta Arcadia
Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca problemele cu care va confruntati au un raspuns, dar ca nu reusiti sa-l aflati? Ati cumparat vreodata carti care promiteau fericire sau succes si le-ati abandonat dupa primele randuri, pentru ca erau straine de viata reala? Daca da, probabil ca vi se potriveste un alt mod de cautare a solutiilor pentru o viata implinita: o calatorie senina si relaxata in interiorul propriei fiinte, cu un ghid prietenos si inspirat, care nu indica nici vinovatii, nici remedii magice, ci va ajuta sa va descoperiti propriile puteri si felul in care acestea pot lucra pentru voi. Pe scurt, vi se potrivesc cursurile susținute de psihologul Arcadia.
Prin cabinetul sau de Psihologie, Arcadia vine in intampinarea celor dornici de cunoastere si autocunoastere si le ofera o serie complexa de cursuri, prin care participantii descopera solutii concrete de gestionare a problemelor, emotiilor si relatiilor, deprinzand sau dezvoltand abilitatile necesare pentru echilibru, eficienta si armonie in plan personal, familial si profesional.
Cititi aici lista completa a cursurilor de psihologie disponibile in oferta Arcadia, precum si detalii despre preturile si organizarea acestora.
Tu ce stii despre acnee?
In 1948, dermatologii americani Marion Sulzberger si Saide Zaidens lansau o afirmatie care isi mentine si astazi valabilitatea si celebritatea: "Nu exista o boala care sa provoace mai multe traume psihice, mai multe neintelegeri intre parinti si copii, mai multe sentimente de insecuritate si inferioritate si o suma mai mare de suferinte psihice decat acneea vulgara".
Statisticile actuale arata ca peste 90% dintre adolescenti, 50% dintre femeile adulte si 25% din intreaga populatie adulta, indiferent de gen, sufera de acnee. Din fericire, medicina moderna dispune acum de produsele, tehnicile si tehnologiile necesare pentru tratamentul acestei boli, ca si pentru reducerea leziunilor pe care acneea netratata corespunzator le poate produce.
Pacientul cu acnee trebuie sa se adreseze din timp dermatologului, sa se asigure ca are acces la formele de terapie cele mai performante, sa invete cum sa utilizeze in mod adecvat produsele de ingrijire si, mai ales, sa accepte faptul ca nu acneea il defineste...
Aflati totul despre acnee si despre tratamentul ei, aici.
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.