Arcadia
La Arcadia, coronarografia poate fi facuta GRATUIT
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
.
Coronarografii gratuite si ecografii transesofagiene - noutati la Spitalul de Cardiologie Interventionala Arcadia
La Arcadia, coronarografia este oferita gratuit pacientilor cu afectiuni cardiovasculare care decid sa faca, in cadrul aceleiasi proceduri, atat coronarografia cat si angioplastia, indiferent de numarul sau tipul stenturilor implantate.
Coronarografii gratuite si ecografii transesofagiene - noutati la Spitalul de Cardiologie Interventionala Arcadia
Angioplastia cu stent este astazi cea mai utilizata metoda de revascularizare si tratament in boala cardiaca ischemica si in accidentele coronariene de tipul infarctului de miocard, iar coronarografia este un pas obligatoriu de diagnostic in aceste afectiuni, in vederea stentarii. Rezultatele medicale ale procedurii si starea de confort a pacientului sunt optimizate atunci cand coronarografia si angioplastia se realizeaza in cadrul unei singure interventii, motiv pentru care Arcadia a creat facilitati speciale pentru a ajuta pacientii sa acceseze forma de tratament cu cele mai multe beneficii pentru ei.
Aflati totul despre aceasta oferta, precum si despre ecografiile transesofagiene de care pot beneficia pacientii Arcadia aici.
Diagnosticare GRATUITA a alunitelor in noua campanie de screening dermatologic, la Arcadia
Diagnosticare GRATUITA a alunitelor in noua campanie de screening dermatologic, la Arcadia Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala Arcadia deruleaza cea de-a treia editie anuala a campaniei de diagnosticare gratuita a alunitelor, pentru depistarea precoce a cancerului de piele si a leziunilor cutanate cu potential de malignizare.
Pacientii care se prezinta la o consultatie de dermatologie pana la data de 31 august primesc:
  • dermatoscopie gratuita si evaluarea leziunilor cutanate;
  • plan individual de tratament si consiliere medicala profilactica;
  • talon de participare la tombola "VARA FRUMUSETII SANATOASE", cu premii constand in produse dermatocosmetice de protectie solara si de ingrijire a pielii.
# BONUS! 10% reducere la serviciile medicale de excizie a leziunilor periculoase
Aflati detalii despre organizarea campaniei 2012 si despre rezultatele spectaculoase ale primelor doua editii ale programului, aici.
Vaccinarea la copii - responsabilitate pentru intreaga viata
Din ce in ce mai multe mamici se prezinta fie in maternitate, fie la cabinetul de pediatrie si refuza vaccinarile, asumandu-si din nestiinta sau dintr-o eronata intelegere un risc urias pentru sanatatea si chiar viata copiilor lor.
Vaccinarea la copii - responsabilitate pentru intreaga viata
Pentru medicii pediatri, mai ales pentru cei care au in grija nou-nascuti, refuzul vaccinarii este una dintre cele mai dificile situatii cu care se pot confrunta, cata vreme a respecta decizia familiei inseamna sa-si tradeze cunostintele si convingerile profesionale. Campania antivaccinare, din ce in ce mai virulenta in ultima perioada pe forumuri si retele sociale, este considerata in lumea medicala "o adevarata tragedie".
Aflati adevarul despre vaccinuri si imunizare pe blogul Arcadia, unde "Medicii va sfatuiesc" aici.
Recomanda Arcadia
Recomanda si prietenilor
Trimite pe Facebook
Trimite pe Twitter
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.