Arcadia
Arcadia a lansat pachetele medicale de chirurgie si noile preturi promotionale la cele mai solicitate operatii
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
.
Noile pachete medicale pentru interventii chirurgicale – servicii complete si preturi accesibile, in cel mai modern spital privat din Moldova
Peste 50 de interventii chirurgicale sunt acum accesibile pacientilor Arcadia sub forma de pachet medical, incluzând reduceri semnificative de pret si toate serviciile medicale necesare, inclusiv zilele de spitalizare.
Noile pachete medicale pentru interventii chirurgicale – servicii complete si preturi accesibile, in cel mai modern spital privat din Moldova
Copyright: Colecistectomie laparoscopica la Spitalul Arcadia; echipa condusă de prof. dr. Viorel Scripcariu
Specialitatile chirurgicale care ofera astfel de facilitati sub forma de pachet medical sunt: chirurgie generala, chirurgie endocrinologica, chirurgie vasculara, chirurgie ginecologica, ortopedie, urologie, ORL, oftalmologie, chirurgie plastica.
Aflati totul despre componenta pachetelor de chirurgie si preturile lor - aici.
Arcadia a deschis un punct medical de prim-ajutor, cu servicii gratuite, amplasat in Palas Mall
Cea mai recenta extindere a retelei de sanatate Arcadia consta in deschiderea unui punct medical de prim-ajutor, cu servicii gratuite, amplasat in cel mai mare centru comercial din Iasi, recent inauguratul Palas Mall. Rezidentii si vizitatorii ansamblului Palas beneficiaza astfel de un sprijin medical avansat si calificat, aflat la indemâna, la care pot apela ori de câte ori vor considera ca au nevoie de asistenta medicala pentru situatii de urgenta sau in cazul unor deteriorari bruste ale starii de sanatate.
Punctul de prim-ajutor Arcadia este amplasat in Palas Mall la intrarea dinspre caruselul venetian, in imediata vecinatate a zonei de joaca pentru copii, si ocupa o suprafata de peste 25 mp. Unitatea dispune de toate echipamentele, dotarile si consumabilele medicale impuse de specificul activitatii si este special amenajat pentru a asigura pacientilor promptitudinea, confortul si siguranta de care au nevoie.
Aflati detalii despre programul de lucru al punctului de prim-ajutor Arcadia si despre serviciile oferite, aici.
Alergiile - reguli de supravietuire
Pentru cei mai multi dintre noi, sezonul cald de primavara-vara inseamna soare, plimbare, relaxare, vacanta sau concediu, plaja si, evident, multe iesiri in natura, indiferent daca acestea au loc in afara orasului sau chiar in propria gradina.
Alergiile - reguli de supravietuire
Exista insa si persoane care nu se bucura de caldura si natura inverzita, pentru ca se lupta cu una dintre cele mai dificile si schimbatoare afectiuni: alergia. Desi nu toate formele de alergie provoaca probleme sporite in functie de anotimp, sezonul cald este totusi cunoscut drept perioada de incercare pentru persoanele atopice.
Aflati cele mai uzuale si utile „reguli de supravietuire” in caz de alergie pe blogul Arcadia, unde „Medicii va sfatuiesc” aici
Recomanda Arcadia
Recomanda si prietenilor
Trimite pe Facebook
Trimite pe Twitter
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.