Arcadia
Maternitatea Arcadia a lansat noile pachete de nastere - servicii complete, facilitati suplimentare, preturi accesibile
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
.
Noile pachete de nastere ale Maternitatii Arcadia - servicii complete, facilitati suplimentare, preturi accesibile
Cu un palmares de aproape 1000 de nasteri realizate pana in prezent, Maternitatea Arcadia fructifica experienta de pana acum si ofera un raspuns concret la asteptarile si recomandarile pacientelor, lansand o noua oferta de pachete de nastere.
Noile pachete de nastere ale Maternitatii Arcadia - servicii complete, facilitati suplimentare, preturi accesibile
Servicii mai complexe, un raport calitate/pret radical imbunatatit si mai ales facilitati financiare realizate in acord cu strategia de accesibilitate adoptata de intreaga retea Arcadia in acest al doilea an de functionare - iata pe scurt atuurile noii oferte de pachete de nastere la Maternitatea Arcadia.
Pachet NASTERE NATURALA - 1.690 lei Pachet NASTERE NATURALA IN SPIRIT LAMAZE - 2.490 lei Pachet NASTERE PRIN CEZARIANA - 3.690 lei
Aflati totul despre componenta pachetelor de nastere Arcadia, despre multiplele avantaje si beneficii oferite pacientelor, despre atentia pe care Maternitatea Arcadia o acorda alaptarii la san si pregatirii viitoarelor mamici pentru o alaptare corecta si de succes, din articolul integral - aici
GastroTest - cea mai buna solutie pentru preventia, screeningul sau diagnosticarea afectiunilor gastroenterologice
Centrul de Gastroenterologie Arcadia a lansat pachetul GastroTest, prin care pacientii care doresc o evaluare complexa de specialitate beneficiaza de analizele, explorarile si consultatiile necesare, in cadrul unei internari de o zi, sub supravegherea medicului gastroenterolog.
GastroTest - cea mai buna solutie pentru preventia, screeningul sau diagnosticarea afectiunilor gastroenterologice
Pachetul medical GastroTest se adreseaza atat pacientilor cu suferinte cronice in sfera digestiva, cat si celor care considera necesar screeningul gastroenterologic sau hepatic, mai ales ca urmare a existentei unor factori de risc specifici.
"Pachetul GastroTest permite atat depistarea precoce a cancerului digestiv superior sau inferior (esofag, stomac, colon, rect), cat si stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice imediate si optime in tulburari de deglutitie (inghitire), afectiuni gastrice, tulburari de tranzit (diaree/constipatie), anemie sau scadere ponderala cu cauza digestiva. (...) Personal, consider ca orice persoana cu antecedente heredocolaterale in sfera digestiva, mai ales peste varsta de peste 45 de ani, trebuie sa realizeze periodic o astfel de evaluare, pentru ca riscul unei afectiuni majore de natura digestiva sa fie evitat", declara prof. univ. dr. Cristina Cijevschi-Prelipcean, coordonatorul Centrului de Gastroenterologie Arcadia.
Aflati totul despre costul pachetului GastroTest si despre serviciile incluse in acesta din articolul integral, aici.
In soapta si cu discretie despre Maternitatea Arcadia
Este inutil sa va spunem cat de mult ne-a placut, cat de impresionati am fost cu totii, la Arcadia, cand am citit pe blogul unei mamici Arcadia povestea sa despre nastere si mai ales despre experienta luminoasa si calda pe care a avut-o in maternitatea noastra.
In soapta si cu discretie despre Maternitatea Arcadia
Si nu, articolul sau nu e plin de numele Arcadia - maternitatea in care intamplarile fericite au avut loc nici macar nu este pomenita. Iar faptul ca numele maternitatii nu e pomenit a facut textul chiar mai puternic, chiar mai convingator, caci sinceritatea discreta este o publicitate rara si pretioasa.
Acum, pentru voi, prietenii si pacientii nostri, comitem cu voia autoarei indiscretia necesara, pentru ca si voi sa puteti citi destainuirile "in soapta si nu prea" ale mamicii care ne-a apreciat pentru... normalitate.
Cititi totul pe blogul Arcadia aici sau pe irinasubredu.com
Recomanda Arcadia
Recomanda si prietenilor
Trimite pe Facebook
Trimite pe Twitter
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.