Arcadia
Arcadia a lansat CardioPack - set complet de pachete medicale de diagnostic si tratament cardiovascular
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920
Arcadia a lansat CardioPack - set complet de pachete medicale de diagnostic si tratament cardiovascular
Aliniindu-se altor initiative publice sau private care au ca scop ameliorarea acestor date ingrijoratoare, reteaua de sanatate Arcadia vine in intampinarea pacientilor cu risc cardiovascular sau celor care sufera deja de o astfel de afectiune si lanseaza programul CardioPack, prin care Spitalul de Cardiologie Interventionala Arcadia ofera pacientilor pachete medicale cu servicii standardizate de diagnostic si de monitorizare a tratamentului, pentru cele mai frecvente afectiuni cardiovasculare.
Arcadia a lansat CardioPack - set complet de pachete medicale de diagnostic si tratament cardiovascular
Pornind de la ideea serviciilor complete la pret avantajos, pachetele medicale din setul CardioPack sunt structurate pe tipuri de afectiuni si includ:
  • consultatii si toate celelalte servicii medicale de diagnostic si tratament ale echipei Arcadia de medici cardiologi si cardiologi interventionisti;
  • analize de laborator, in functie de diagnostic;
  • investigatii medicale si explorari imagistice, in functie de diagnostic;
  • proceduri avansate de cardiologie interventionala, dupa caz;
  • spitalizare de nivel premium, pentru un numar de zile adecvat diagnosticului, si serviciile de ingrijire aferente;
  • consiliere medicala, planuri personalizate de tratament, planuri personalizate de recuperare medicala si kinetoterapie cardiovasculara.
Afla mai multe detalii despre structura exacta a pachetelor cardiovasculare, precum si despre numeroasele avantaje de care beneficiaza pacientii.
Medicina materno-fetala - "Sanatatea unei persoane se formeaza in viata intrauterina"
In Centrul de Medicina Fetala Arcadia ajung femei gravide, aflate in diferite stadii de sarcina, preocupate sa afle totul despre sanatatea lor si mai ales a copilului care se va naste. Explicat simplu, rezultatul investigatiilor de specialitate de care beneficiaza aici, indiferent daca e vorba de explorari ecografice complexe sau de proceduri invazive de diagnostic genetic prenatal, consta in evaluarea riscurilor sarcinii cu cel mai inalt grad de acuratete permis de cercetarile medicale recente.
Medicina materno-fetala -
Dr. Oana Chelemen, medic certificat de Fundatia de Medicina Fetala (FMF) Londra dupa 3 ani de stagiu sub indrumarea prof. Kypros Nicolaides, crede cu tarie in importanta acestui extraordinar domeniu medical, in sansele pe care le ofera individului si societatii deopotriva, si alege sa faca performanta in Romania in acest domeniu.
Aflati totul despre medicina materno-fetala, dar si o interesanta poveste de viata, intr-un interviu deosebit cu medicul care a renuntat la Londra pentru a se dedica pacientelor din Iasi, aici.
Amprente pentru bebelusi si alte surprize de primavara, la Maternitatea Arcadia
La venirea pe lume a unui copil, atentia viitorilor parinti e impartita cu destula dificultate intre chestiunile practice care tin de maternitate, nastere, trusoul nou-nascutului sau amenajarile speciale din camera lui si chestiunile... de suflet: amintirile duioase ale intalnirii cu bebelusul, gesturile tandre pe care parintii le fac timizi pentru prima oara si toate incercarile lor de a imortaliza pentru posteritate clipele magice ale acestui inceput.
Amprente pentru bebelusi si alte surprize de primavara, la Maternitatea Arcadia
Ambelor categorii de preocupari, Arcadia le adauga acum un dar special: amprentele bebelusului, mai exact imaginea talpilor lui, asa cum arata ele in prima zi de viata. O amintire pentru mai tarziu, un act de identitate in acelasi timp. Citeste tot articolul dedicat noutatilor de primavara din Maternitatea Arcadia.
Recomanda Arcadia
Recomanda si prietenilor
Trimite pe Facebook
Trimite pe Twitter
Cum pot contacta Arcadia?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiamedical.ro.
[firstname,fallback=], daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia, te rugam click aici.