Arcadia Hospital
Arcadia Avantaj - servicii medicale cu reducere prin Reteaua de Cabinete Arcadia Parterner
Premiera la Arcadia - servicii de medicina materno-fetala
Premiera la Arcadia - servicii de medicina materno-fetala
Riscul de a avea o sarcina cu probleme nu pare foarte mare, mai ales pentru o femeie tanara si fara antecedente medicale in istoricul personal. Datele statistice arata insa ca rata medie de complicatii in sarcina este de 2% pentru preeclampsie, de 5% pentru restrictia de crestere fetala si de 6% pentru nasterea prematura, iar riscul cumulat de malformatii (fara defect genetic) sau de anomalii cromozomiale majore ale fatului este de 1,8%. Citeste mai mult »
10% reducere cu talonul Arcadia Avantaj
Platesti cu 10% mai putin pentru consultatiile, investigatiile si analizele de laborator recomandate de medicul tau de familie pentru problema de sanatate cu care te confrunti. Citeste mai mult »
Servicii si promotii
O noua policlinica Arcadia, mai aproape de tine
Din toamna, Arcadia deschide in inima orasului, in complexul Palas, Centrul Medical Palas. Noua policlinica Arcadia vine mai aproape de rezidentii din zona cu servicii de sanatate atat pentru adulti, cat si pentru copii. Pacientii vor beneficia de un circuit integrat de consultatii, investigatii si diagnostic in peste 10 specialitati:
  » Pediatrie
  » Obstetrica-Ginecologie
  » Oftalmologie
Citeste mai mult »
Contract cu CAS pentru servicii de recuperare medicala la Arcadia
Datorita contractului incheiat recent cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru serviciile de recuperare medicala, pacientii asigurati in sistemul de stat pot beneficia acum de decontare prin CAS pentru orice set de 10 sedinte de tratament cu proceduri din sfera recuperare medicala si kinetoterapie efectuat la Arcadia. Citeste mai mult »
Servicii medicale cu plata in rate - disponibile in toata structura medicala Arcadia
  » Policlinica Arcadia
  » Spitalul multidisciplinar Arcadia Hospital
  » Unitatea spitaliceasca de cardiologie interventionala Arcadia Cardio
Citeste mai mult »
Arcadia Blog
A doua viata, la 88 de ani
Stimulatoarele cardiace ajuta milioane de oameni sa aiba un trai normal. Implantarea unui astfel de aparat nu e at√Ęt de simpla insa, cand varsta inaintata a pacientului complica situatia si constituie un factor de risc suplimentar.
Citeste povestea Elvirei si afla cum i-a schimbat existenta stimulatorul cardiac primit la spitalul Arcadia CardioVascular intr-o interventie de urgenta, care i-a salvat viata. Elvira ne demonstreaza ca orice om merita efortul medicilor, chiar si la 88 de ani. Citeste mai mult »
Recomanda Arcadia Hospital
Recomanda si prietenilor
Trimite pe Facebook
Trimite pe Twitter
Cum pot contacta Arcadia Hospital?
Pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center 0232 920 sau contactati Serviciul de Relatii cu Clientii folosind adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro.
Adeverinta de salariu
Ajutati-ne sa imbunatatim newsletter-ul nostru. Cum ati evalua utilitatea acestui email?
Daca vrei sa te dezabonezi de la newsletterul Arcadia Hospital, te rugam click aici. Arcadia Hospital